HAPU Hana Purmová - kojenecké zboží a kočárky

Tyršova 634, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, mobil - prodejna: 602 358 240, web: www.kocarky-kocarek.cz

Hapu Baby

E-shop

Uspávací ovečka - fialová

Uspávací ovečka - fialová
Uspávací ovečka - fialováUspávací ovečka - fialováUspávací ovečka - fialováUspávací ovečka - fialováUspávací ovečka - fialová
Kód položky :
SD-010
Dodací lhůta (dny)
Na objednávku
Naše cena s DPH :
999 Kč

Uspávací ovečka - vytváří pocit klidu a bezpečí. Pro děti od narození.

Heboučká plyšová ovečka kombinuje spolu s uklidňujícím růžovým světlem 4 reálné konejšivé zvuky doprovázené skutečným zvukem srdečního tepu. Díky tomu vytváří pocit klidu a bezpečí, který rychle přivede děťátko do klidného spánku. Děti a rodiče milují ovečku nejvíce ze všech!

 

-Zvuk srdce i zvuky prostředí, které miminko vnímalo před narozením jsou autentické, žádné počítačové simulace! Výzkum dětských lékařů prokázal, že tyto zvuky mají velmi uklidňující účinky a mohou pomoci uklidnit i děti, které trápí i bolesti způsobené kolikou. Vysavač, déšť, harfa nebo děložní sekvence, tyto 4 odlišné reálné nahrávky jsou kombinované se zvukem srdečního tepu maminky, což poskytne miminku ještě větší pocit bezpečí a klidu. Tyto zvuky hrající po dobu 20 minut, jsou všechny zaznamenané při nízké frekvenci 125 Hz. Tak, jak je dítě může převážně slyšet, když je v děloze. 125 Hz je uklidňující rozsah šumu - což je důvod, proč tyto zvuky fungují tak dobře a přenesou "maličké" do spánku. Ještě lepší je, že všechny zvuky byly vyzkoušeny na miminka a batolata, aby bylo možné najít ty nejefektivnější, které pak byly vybrány pro uspávací ovečku.

-Uklidňující růžové světlo, které uspávací ovečka vydává společně s vybraným zvukem, pomáhá ještě rychleji převést miminko do říše snů… Výzkum ukázal, že děti jsou klidnější i díky růžové okolní záři, kterou vnímali ještě před narozením, proto byla přirozenou volbou pro barvu světla ovčího bříška.

 

Ovečka uspává děti po celém světě a je skvělá nejen pro miminka, ale uspává i děti až do 7 let! Ovečku lze používat jak doma - dětská postýlka, kolébka .. tak i venku, když může být připevněna ke kočárku nebo autosedačce pomocí ocásku, který je na suchý zip. Ocásek je také skvělý pro zajištění dudlíku, kousátka nebo hračky, která by jinak mohla vypadnout z postýlky nebo kočárku. Ohlasy od rodičů ukázaly, že ovečku milují novorozenci, batolata i starší děti, proto je pro ní místo v každé domácnosti. Ovečka je také skvělý dárek v dárkovém balení.

Zvuky: tlukot srdce + děložní zvuky, tlukot srdce + vysavač, tlukot srdce + harfa, tlukot srdce + déšť Doba hraní: 20 minut Aktivace zvuku: stisknutím tlačítka, které je v každé ze 4 nožiček. Pro děti mladší 12 měsíců: Doporučujeme umístit ovečku mimo postýlku nebo prostor kde miminko spí, nejlépe uchytit za ocásek mimo dosah miminka a ne nad hlavičku. Nenechávejte ovečku Ewan(ani jiné hračky) vedle dítěte když spí! Nikdy nenechávejte dítě bez dozoru! Napájení: baterie 3xAAA (nejsou součástí balení), ne dobíjecí Vhodné od: narození Barevné provedení: šedo/bílá nebo fialovo/bílá

 

 

Rychlá nabídka

Hrneček Premium 200 ml - Tučňák

Cena :478 Kč s DPH

Talíř méďa modrý

Cena :228 Kč s DPH

Kočárek Roan Bloom - Silver Chevron

Cena :16 800 Kč s DPH

Blokáda dveří

Cena :129 Kč s DPH

Chobotnice Mini

Cena :478 Kč s DPH

Přítulníček hvězdička

Cena :378 Kč s DPH

Dětské povlečení 2dílné Dinosaurus

Cena :890 Kč s DPH

Kočárek Flavio Choco 11

Cena :14 500 Kč s DPH

Rychlozabálka Soft s kapucí

Cena :699 Kč s DPH

Držák na nebesa velký

Cena :459 Kč s DPH

Fusak do kočárku Jasmine 3v1 Zimní MIX

Cena :2 290 Kč s DPH

Kočárek Junama S-Class 04 Shock Orange

Cena :19 990 Kč s DPH
HAPU - KOJENECKÉ ZBOŽÍ A KOČÁRKY - Czech Republic, e-mail: hapu@kocarky-kocarek.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies