HAPU Hana Purmová - kojenecké zboží a kočárky

Tyršova 634, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, mobil - prodejna: 602 358 240, web: www.kocarky-kocarek.cz

Hapu Baby

E-shop

Kočárek Bebetto Bresso Premium Class Dark 06

Kočárek Bebetto Bresso Premium Class Dark 06
Kočárek Bebetto Bresso Premium Class Dark 06Kočárek Bebetto Bresso Premium Class Dark 06
Kód položky :
BE/bresso/dark06
Dodací lhůta (dny)
Na objednávku
Naše cena s DPH :
16 400 Kč

Bresso je kočárek 2v1, který kombinuje eleganci s moderním designem. Zajímavé kombinace tkanin, originální tvar a korbaa zakončená hliníkovým profilem – to vše dělá tento model poutavým. V nejnovější verzi modelu – Bresso – jsme nejen modernizovali jeho design, ale také představili mnoho řešení, která usnadňují každodenní používání kočárku.

NOVÉ VLASTNOSTI V KORBĚ BRESSO

Přenosná korba Bresso dodá vašemu dítěti pohodlí a bezpečnost. Díky zavedení dvou způsobů úpravy boudy nebylo nikdy tak pohodlné její manipulace. Prostor korbičky byl modernizován, což umožňuje její pohodlné nastavení dvěma způsoby. Stejně jako dříve můžete stisknout obě postranní tlačítka boudy a upravit její polohu, nebo jednoduše stisknout držadlo a nést gondolu a provádět úpravy. Určitě oceníte skutečnost, že nová korba také umožňuje stohování v polosložené poloze. Menší postranní úchyty poskytují ještě atraktivnější vzhled. Potah matrace lze vyjmout.

 

 

KOMFORTNÍ KORBA

Korba má výsuvnou regulaci, která umožňuje nastavení polohy opěradla. Zatímco rozkládací bouda má šitou ventilační mřížku, ideální při chůzi v teplých dnech. Kromě toho ve spodní části korby je výsuvná mřížka, která umožňuje nastavit průtok vzduchu. Stojí za povšimnutí, že v Bressu je možné plně roztáhnout boudu s krytým větracím panelem – toto řešení bude fungovat během procházek v chladných a větrných dnech. Potah se zipem je velmi funkční.

 

MODERNÍ SPORTOVNÍ VERZE

Nové Bresso také modernizovalo sporťák – nejen vizuálně. Díky zavedení nové metody odpojení modulu je používání kočárku mnohem pohodlnější. Pružinový automatický blokovací mechanismus umožňuje snadné nastavení sezení. 5-bodový postroj byl také upraven (např. Zavedením krytu přezky postroje). Pohodlný způsob, jak oddělit madlo, usnadňuje umístění dítěte do kočárku. Oboustranná matrace na jedné straně je vyrobena z měkkého materiálu, který zajišťuje pohodlí během letních procházek. Odkrytá ventilační mřížka zajistí čerstvý vzduch a zároveň to bude okno, které usnadní kontakt s vaším dítětem.

 

 

INOVACE A FUNKČNOST

Kočárek je vybaven bezúdržbovými koly Flexy Wheels ktera zároveň poskytují pohodlné jízdní vlastnosti. Systémy SAS (tlumení nárazů) v kombinaci s bočním tlumením měkkých / tvrdých nárazů minimalizují vibrace přenášené na konstrukci. DMS, tj. Systém paměti polohy kol, usnadňuje manipulaci s kočárkem.

Použití brzdy Stop & Go je velmi pohodlné – její profilovaný tvar umožňuje pohodlné ovládání bez obav z poškrábání boty. Pohodlná tlačítka vám umožní rychle složit kočárek bez použití síly. Navíc – odnímatelná taška v koši určitě usnadní přenos nákupů.

 

VÝBĚR  MATEK

Univerzální vozík Bresso zvítězil v hlasování Golden Belly v kategorii Design. Byl mimo jiné oceněn pro atraktivní formu, vysoký komfort a bezpečnost použití. To pouze potvrzuje, že Bresso je jedním z nejoblíbenějších kočárků.

 

Autosedačky

 

AUTOSEDAČKU SI MŮŽETE DOKOUPIT ZDE: http://www.kocarky-kocarek.cz/8121-autosedacky-0-13-kg/

 

Upozornění: obrázky v popisku jsou pouze ilustrační, zboží je dodáváno v barvě hlavní fotografie.

HAPU - KOJENECKÉ ZBOŽÍ A KOČÁRKY - Czech Republic, e-mail: hapu@kocarky-kocarek.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies