HAPU Hana Purmová - kojenecké zboží a kočárky

Tyršova 634, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, mobil - prodejna: 602 358 240, web: www.kocarky-kocarek.cz

Hapu Baby

E-shop

Fotogalerie =>Napsali o nás

Napsali o nás ve společnosti Jasmine kočárky 

Děkujeme 

HAPU kočárky

aneb „Co je jinde VIP servis je u nich standardem“

Dvůr Králové nad Labem je oblíbenou turistickou destinací naší vlasti, díky populární zoologické zahradě s africkým Safari, založeným v roce 1946. Ročně toto skoro šestnáctitisícové město navštíví více než 3/4 miliónu návštěvníků. 

Kočárky Dvůr Králové nad Labem

HAPU kočárky Dvůr Králové nad LabemVe Dvoře Králové sídlí také firma HAPU, založená v roce 1992. Společnost založila paní Hana Purmová, nejprve jako maloobchod a velkoobchod s textilem. Zanedlouho byl koncept prodeje obohacen o kočárky, které se později ukázaly být klíčovým pilířem nabídky a zároveň motorem dalšího rozvoje firmy. Firma časem rostla, sortiment zboží pro miminka byl rozšiřován tak, aby vše potřebné maminky nalezly na jednom místě a vybrané zboží bylo skladem a bez zbytečného čekání.

Firma HAPU kočárky se postupně rozvíjela a z původního obchodu o ploše 25 m2 se stala prodejna s rozlohou 100 m2 v centru Dvora Králové nad Labem. Ovšem i tato velikost expandující rodinné firmě byla později malá. Proto se v roce 2010 opět stěhovala do stávajícího areálu, který je na hlavním tahu vedoucím přes město ve směru mezi Hradcem Králové a Krkonošemi (Trutnovem). 

Jen prodejní plocha kočárků nyní zabírá komfortních 300 m2 z celkové prodejní plochy 1000 m2, samozřejmostí je soukromé parkoviště pro zákazníky. Na místě je přes 100 vystavených kočárků od 26 značek, mimo jiné i naše kočárky Jasmine. Další desítky značek nabízí prodejna s možností objednávky. Hlavními prodejními artikly kromě kombinovaných kočárků, sporťáků a golfek jsou: dětské postýlky, autosedačky, kojenecký textil, vše pro koupání, krmení a volný čas.

Druhá generace, Pavel Purm, Michaela Pavelková PurmováV rodinném podniku HAPU, odvozeného od jména zakladatelky se toho od jejího založení hodně změnilo. Firemní filozofie je však stále stejná a na ní si majitelé hodně zakládají. Tou je vytvoření maxima pro zpříjemnění výběru potřebných věcí pro miminka nastávajícím rodičům.

Standardem je například osobní péče prodavače pro každého nakupujícího po celou dobu návštěvy, pomoc při nakládce zboží do auta, dovoz zboží přímo domů, v naléhavých případech prohlídka zboží mimo pracovní dobu nebo zajištěný servis kočárků. Pracovníci dětské prodejny jsou pravidelně školeni a mají přehled o nejnovějších trendech v oboru.

Firma spolupracuje s předními dodavateli a výrobci, s porodními asistentkami a vývojáři produktů pro děti. V době eshopů pro děti nabízí společnost velké množství položek, které si můžete na rozdíl právě od virtuálního obchodu osobně prohlédnout. Přijďte se i Vy osobně přesvědčit, jste tu vždy vítáni!

Děkujeme za zaslání Vašich fotografií :) 

 

Spokojeně na procházkách

 

O našich produktech 

 

 

Rychlá nabídka

Hračka - pyramida kulatá

Cena :199 Kč s DPH

Hluboká korba ke kočárku THULE Urban Glide 24 Blue 4W

Cena :7 620 Kč s DPH

Kočárek Lazio 12

Cena :11 850 Kč s DPH

Zimní fusak 4v1 černá + bílá

Cena :1 999 Kč s DPH

Kočárek MOSCA 197

Cena :14 999 Kč s DPH

KOČÁREK MIRROR SATIN 04 WHITE/SILVER

Cena :17 999 Kč s DPH

Sada bezpečnostních pojistek

Cena :399 Kč s DPH

Kšíry do kočárku - šedé

Cena :520 Kč s DPH

Kočárek Fluo Line 2 01GREY/SILVER

Cena :17 999 Kč s DPH

Lehátko do vaničky plastové zebra

Cena :263 Kč s DPH

Slunečník ke kočárku - oranžový

Cena :399 Kč s DPH

Kočárek Junama AIR V2 04 Green

Cena :17 999 Kč s DPH
HAPU - KOJENECKÉ ZBOŽÍ A KOČÁRKY - Czech Republic, e-mail: hapu@kocarky-kocarek.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies