HAPU Hana Purmová - kojenecké zboží a kočárky

Tyršova 634, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, mobil - prodejna: 602 358 240, web: www.kocarky-kocarek.cz

Hapu Baby

E-shop

Kočárek Bebetto PASCAL PREMIUM CLASS- STELLA

Kočárek Bebetto PASCAL PREMIUM CLASS- STELLA
Kočárek Bebetto PASCAL PREMIUM CLASS- STELLA
Kód položky :
B/pascal/stella/světlábeige03
Dodací lhůta (dny)
Na objednávku
Naše cena s DPH :
16 999 Kč

Pascal je kočárek, díky kterému bude každá procházka s dítětem příjemná. Lehký, elegantní a odpružený rám pohlcuje nárazy a vibrace.

PASCAL V KOLEKCI PREMIUM CLASS!

Pascal je jedním z  univerzálních kočárků Bebetto. Rodiče oceňují tento model díky jeho vysoké funkčnosti, lehkému rámu a jedinečnému pohodlí pro malé cestující. Nyní si můžete vybrat kočárek Pascal ve verzi Premium Class.

Užijte si plnou funkčnost tohoto modelu, obohaceného o čalounění z eko kůže, lesklý rám v mimořádných barvách, propracované stylistické detaily a další příslušenství. Představujeme vám – Pascal Premium Class!

 

HLUBOKÁ KORBA

Pascal Premium Class je kočárek 2 v 1. Jistě oceníte jeho nízkou hmotnost – ve verzi vaničky je to pouhých 12,5 kg. Hluboká korbička je plně potažena ekokůží, která zajišťuje její jedinečný design. Termo izolační dno korbičky je z EPP, je vodotěsné a poskytuje vynikající izolaci proti studenému vzduchu.

Boudička – s krytou ventilační síťkou – lze nastavit v závislosti na povětrnostních podmínkách. Pohodlný systém nastavení vám umožňuje rozložit a složit stříšku dvěma způsoby – buď stisknutím madla boudičky nebo pomocí dvou tlačítek na konstrukci.

Boudičku můžete připevnit na dvě úrovně výšky (díky adaptérům), což umožňuje ještě lepší přizpůsobení Vaší výšce. Taška v  barvě kočárku nejen skvěle vypadá, ale také vám umožní mít vše potřebné příslušenství na dosah.

 

NEJVYŠŠÍ KOMFORT SPORTOVNÍ SEDAČKY

Kočárek Pascal Premium Class díky přídavné vložce umožňuje dítěti cestovat v pohodlných podmínkách. Nastavitelná opěrka zad a opěrka nohou umožňuje dítěti polohu vleže nebo vsedě. Sedačka byla navržena tak, aby vyhovovala pohodlným procházky již od prvních dnů života dítěte – až do věku přibližně 3 let. O bezpečnost dítěte se starají pětibodové nastavitelné pásy, které lze snadno nastavit na výšku dítěte. Kočárek můžete nastavit čelem k sobě nebo od Vás. Pohodlná montáž znamená, že to zvládnete během chvilky (stačí stisknout tlačítka na obou stranách sedadla, zvednout a otočit sedačku). Boudička má široké možnosti nastavení, což umožňuje pohodlné cestování téměř za každého počasí. Odhalená ventilační síť je ideální pro teplé dny. Je to také užitečné okénko, díky kterému se můžete podívat na dítě v kočárku během jízdy.

 

 

LEHKOST,  ABSORPCE A JEDINEČNÝ DESIGN

Kočárek Pascal Premium Class je v provedení STELLA (s bílým nebo černým čalouněním) nebo DARK (se světle šedým nebo grafitovým čalouněním). Vyberte si, který odstín se vám nejvíce líbí! Díky elegantně integrovaným prvkům z materiálu imitujícího carbon vypadá kočárek jedinečně. Prošití rukojeti v barvě příslušenství dodává jejímu designu kouzlo.

Rám má perfektní tlumení nárazů díky systému SAS a bočním dvoustupňovým tlumičům Soft / Hard. DMS brání zablokování kol při jízdě na nerovném povrchu. Absence zadní tyče na rámu kočárku Pascal Premium Class činí používání kočárku mimořádně pohodlným – ocení ho zejména vysocí uživatelé. Kola Flexy jsou bezdušové a zároveň jsou vysoce elastická. Rám můžete sklopit na kompaktní velikost, takže kočárek můžete snadno převážett i v malém kufru auta.

 

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRÉMIOVÉ TŘÍDY

Při výběru Pascal Premium Class můžete počítat s celou řadou dalšího příslušenství. Kromě výše zmíněné hluboké korby a základního příslušenství, jako je držák na pití.

Ochranný obal chrání před poškrábáním při přepravě kočárku a značně usnadňují jeho skladování. Stojan na hlubokou korbičku usnadňuje její umístění  výše. Tento stojan je perfektní při cestování – je to zajímavá alternativa k cestovní postýlce, ale oceníte ji i doma – při umístění hluboké korbičky s dítětem po příchodu domů z procházky.

Očekáváte kvalitu a pohodlí od prvních dnů života dítěte? Vyberte si Pascal Premium Class!

 

Trojkombinace 3v1: 

 

AUTOSEDAČKU SI MŮŽETE DOKOUPIT ZDE: http://www.kocarky-kocarek.cz/8121-autosedacky-0-13-kg/

 

Upozornění: Foto v popisku je pouze ilustrační kočárek je dodávan v barvě viz první foto. 

 

Rychlá nabídka

Autosedačka TR 0-13 kg 01

Cena :2 999 Kč s DPH

Kočárek Junama Exclusive 01 Black/Gold

Cena :17 999 Kč s DPH

Proutěný košík na miminko s nebesy Kulíšek - růžová

Cena :6 999 Kč s DPH

Kočárek Fluo 02 Zelená

Cena :17 999 Kč s DPH

Kočárek Tutis UNO 5+ Chateau Grey 005

Cena :18 490 Kč s DPH

Vanička 86cm klasická béžová

Cena :620 Kč s DPH

Adaptér na kočárek Firkon Vário

Cena :599 Kč s DPH

Muchláček Sova

Cena :299 Kč s DPH

Držák na nápoje Originál 01

Cena :199 Kč s DPH

Usínáček Peppa

Cena :449 Kč s DPH

Prostěradlo nepropustné pro postýlku CoZee

Cena :299 Kč s DPH

Kočárek Mia EKO

Cena :17 999 Kč s DPH
HAPU - KOJENECKÉ ZBOŽÍ A KOČÁRKY - Czech Republic, e-mail: hapu@kocarky-kocarek.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies