HAPU Hana Purmová - kojenecké zboží a kočárky

Tyršova 634, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, mobil - prodejna: 602 358 240, web: www.kocarky-kocarek.cz

Hapu Baby

E-shop

Kočárek Cybex AVI BLACK / BLACK

Kočárek Cybex AVI BLACK / BLACK
Kočárek Cybex AVI BLACK / BLACKKočárek Cybex AVI BLACK / BLACKKočárek Cybex AVI BLACK / BLACKKočárek Cybex AVI BLACK / BLACKKočárek Cybex AVI BLACK / BLACK
Kód položky :
CY/avi/Black
Dodací lhůta (dny)
Na objednávku
Naše cena s DPH :
13 490 Kč
Výrobce :
Cybex

Značka Cybex opět rozšiřuje svoji nabídku a vstupuje do segmentu kočárků ve velkém stylu. Cybex Avi je model s dokonalými proporcemi, lehkou hliníkovou konstrukcí a velkými koly naplněnými vzduchem.

 Neobvyklý design značky Cybex byl optimalizován pro běh v ulicích města a po slunných plážích. Možnost individuální personalizace zesílí pocit jednoty, svobody a nezávislosti, který pocítíte při každodenní činnosti s Avi.

 

Zahrnuta:

  • rám s koly,
  • sedadlo
  • nákupní košík.

 

Pěkné a bezpečné

Při komunikaci s přírodou je třeba si uvědomit, že ne všechny její aspekty jsou prospěšné pro zdravý vývoj vašeho dítěte. Proto společnost Cybex vybavila model Avi prostornou výklopnou kabinou s filtrem UPF50 +. Impregnovaný materiál zakryje hlavu citlivého spolujezdce a ochrání jej před nejžhavějším sluncem. Boky kabiny jsou vybaveny malými okny s ventilační sítí, která zajistí dostatečnou cirkulaci vzduchu.

Vždy fit

Bez ohledu na vaši výšku bude běhání s Avi ergonomické a pohodlné díky výškově nastavitelné rukojeti.

Pneumatické tlumení nárazů

Pokud jde o typ povrchu, Cybex Avi je skutečný oportunista. Zadní zavěšení je vybaveno dvěma pneumatickými tlumiči, které extrémně účinně eliminují vibrace a absorbují energii generovanou při jízdě po nerovném povrchu.

Snadné brzdění

Vybavením Avi kotoučovou ruční brzdou získáte plnou kontrolu nad rychlostí vozíku. I při prudkém brzdění zůstane vaše dítě v pětibodovém postroji uvnitř sedačky bezpečné.

Úžasná kola

V případě Avi je průměr kol přímo úměrný lehkosti, s jakou projdete velmi náročným terénem. Každé ze tří kol Avi je naplněno vzduchem, který poskytuje další odpružení. Zadní dvojice ráfků se mírně zužuje směrem ke středu konstrukce, což zajišťuje ještě větší stabilitu a lehkost ovládání.

Rozsáhlý ventilační systém

Vzduchová síťovina je neoddělitelným prvkem čalounění kočárku Avi. Vzduchové strany sedadla vám umožní cítit vítr ve vlasech při běhu v horkých dnech.

Vždy viditelné

Vysoká úroveň zabezpečení nemusí být spojena s nedostatkem vkusu a elegance. Každé z kol Cybex Avi bylo vybaveno dvěma stylovými reflexními prvky, které zlepšují vaši viditelnost po setmění a dodávají kočárku ještě zajímavější charakter.

Extrémně kompaktní během několika sekund

Další vlastností, která odlišuje Avi od kočárků, je jeho extrémně kompaktní design. Schopnost rychle rozebrat každé z kol umožňuje, aby byl Avi složen do extrémně praktické velikosti, která se vejde do většiny kufrů automobilů. Celý postup je extrémně jednoduchý a netrvá déle než několik sekund.

SPECIFIKACE

Hmotnost:

10,6 kg

Skládané rozměry:

58,5 x 89 x 25 cm

Maximální zatížení sedadla:

22 kg

 

HAPU - KOJENECKÉ ZBOŽÍ A KOČÁRKY - Czech Republic, e-mail: hapu@kocarky-kocarek.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies